Welkom bij de familie Janssen!

Het meest unieke jeugdboek van 2022.

Over de auteur.

Auteur: Camilla van der Burgt.

Geboren te Helmond op 20 mei 1977 en thans woonachtig in Emmen.  

Ik ben werkzaam als mediator en juridisch adviseur sinds 2012. In mijn vrije tijd hou ik me voornamelijk bezig met sociale vraagstukken zoals de daklozen en minima problematiek in Nederland. We organiseren hulpacties en leveren daarbij maatwerk. De opbrengst van het boek zal ten goede komen aan toekomstige acties voor deze doelgroepen.

Over het boek.

Geïnspireerd door de politieke en maatschappelijke gebeurtenissen in de wereld kwam ik op het idee om een fictief jeugdverhaal te schrijven. Het verhaal speelt zich af in het Nederland van de toekomst en na invoering van de Agenda 2030. 

Nederland leeft onder het Europees 'Social Credit' systeem. De familie Janssen is eerst enthousiast en bovendien trots op hun scores totdat ze erachter komen dat het systeem niet brengt wat ze ervan hadden verwacht en dat er veel mis mee is.

Leeftijdscategorie:  12 - 17 jaar.  

Over de uitgever.

Elk Uitgevers is een eigenzinnige uitgeverij die past bij deze tijd. We blijven trouw aan onze creatieve kern en stellen oorspronkelijkheid voorop. Hierdoor blijft de signatuur van de schrijver behouden. Dit is voelbaar voor de lezer.

https://www.elkuitgevers.nl/


Bestel hier uw boek!