Welkom bij de familie Janssen!

Het meest unieke jeugdboek van 2022.

Bestel het boek voor € 15,- incl. verzendkosten in NL. 


Optie 1 Klik hierboven op de foto/link om direct naar de webshop te gaan waar u kunt afrekenen met iDeal.

Optie 2 Boek het totaalbedrag over op rekeningnummer NL54 INGB 0001 718761 ten name van CCWMP van der Burgt en o.v.v. van uw postcode en huisnummer.  Indien u geen opmerkingen heeft kunt u dit doen zonder het bestelformulier in te vullen.

Optie 3 Betaal met een Tikkie. Vul onderstaand bestelformulier in en geef aan bij opmerkingen dat u op deze wijze wenst te betalen. U ontvangt van ons een link.

Optie 4 Koop het boek op locatie! We zijn regelmatig aanwezig op diverse manifestaties. Volg onze agenda onder het kopje Nieuws op deze website.Herroepingsrecht. U kunt uw aankoop binnen 14 dagen en zonder opgaaf van reden aan ons retourneren mits dat u het boek niet heeft laten personaliseren middels een persoonlijke boodschap. Verzendkosten voor retour zijn voor koper. 

U ontvangt binnen 14 dagen de aankoopsom minus de verrekening van de verzendkosten op uw rekening. 

Welkom bij de familie Janssen is onderdeel van 'Van der Burgt Juridisch advies en staat ingeschreven in het KvK onder nummer: 50781987. 

ISBN / EAN: 978-94-93255-14-2 Genre: Fictie. Leeftijd: 12 / 17 jaar. NUR omschrijving: Fictie 15+ Aantal pagina's: 116. Paperback / Softback. Uitgeverij: Elk Uitgevers.